Licenca za privatnu projekciju

Nakon što se film prikaže u kinima, raduje nas što škole, sveučilišta, župe, kulturni centri i različite ustanove, žele organizirati projekciju naših filmova. Većinom koriste vlastite dvorane. Druge, iznajme kongresne dvorane, kinodvorane, čak i sportske centre i stadione!

Danas nije teško naći dvorane s prikladnim ozvučenjem i sustavom projekcije. Mnogo puta film pokreće plodne i korisne rasprave. Vrlo često, projekcije naših filmova iskoriste se za prikupljanje donacija za predivne inicijative. Drago nam je da se to događa! Možete i Vi to učiniti! Hvala Vam za vašu inicijativu!

Hvala vam što želite pridonijeti da bismo mogli nastaviti naš rad!

Molimo vas, ispunite sljedeći obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati da bismo vam poslali licencu za privatnu projekciju.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
    U slučaju da vaša dvorana ima više od 500 gledatelja, molimo vas, navedete to u stavci „Opis događaja“.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Obavezna polja.

U skladu s odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskoga parlamenta i Vijeća, datuma 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u vezi obrade osobnih podataka te njihovo slobodno korištenje, obavještavamo vas da će popunjavanjem ovih obrazaca vaši osobni podaci biti pohranjeni u bazi podataka ZAKLADE INFINITO, kako bismo vam mogli ponuditi naše usluge te vas obavijestiti o ažuriranju web stranice. Isto tako, obavještavamo vas o mogućnosti ostvarivanja prava pristupa, ispravljanja, otkazivanja i protivljenja davanju vaših osobnih podataka e-poštom na adresu hola@fundacioninfinito.org ili na adresi Calle Marines, 14 Pta 5, 46183 – Eliana, Valencia, España.