Amada Rosa Pérez (Bogota, Kolumbija)

„Jednoga dana sam kao osamnestgodišnjakinja bila u teretani i netko me upitao: Biste li voljeli biti model? I pomislila sam: novac, zabave, slava, uspjeh, putovanja… Želim to!“

Za kratko vrijeme, četiri nagrade za ljepotu učinile su je top modelom i glumicom. Vrlo brzi uspon kojem je prijetilo nekoliko trudnoća… s lakim rješenjem.

“Rekli su mi da želim li imati djecu, to će prekinuti moju karijeru, ali mi nisu govorili o strašnim posljedicama ubijanja: depresije, tjeskobe, noćne more… i želji da skončam vlastiti život.”

Nakon što je pobacila nekoliko puta, Amada Rosa  beskompromisno je tražila sreću u jogi, reikiju, feng-shuiju, tarotu… bez sumnje za skrivenu cijenu, koju je već tada plaćala, a da nije primijetila: “Demon ti uvijek naplaćuje”.

I na isti način kako je ušla u teretanu, jednoga je dana ušla u crkvu. I pročitala je: “Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni, i Ja ću vas odmoriti.”

„Ispovijedila sam svoje grijehe i dobila mir koji sam toliko tražila. Netko će reći da sam luda, ali istina je da sam sretna.“