Želite li ga gledati?

Želite li da se film MARIJINA ZEMLJA prikazuje u vašem gradu, u vašem naselju, u najbližoj kinodvorani ili vašem domu? Želimo vam olakšati da ga gledate u vašoj blizini.

Da biste to učinili, napišite nam gdje živite, u kojoj kinodvorani biste željeli gledati, i mi ćemo raditi na tome da vas obavijestimo o tome. Vaša je pomoć vrlo važna. Što više ljudi zatraži film iz iste lokacije, lakše ćemo dogovoriti kinodvoranu u tom mjestu.

Zahvaljujući ovom sustavu zahtjeva, naš prethodni film, NAJVEĆI DAR, u nekoliko je dana prešao iz jedne kinodvorane u mnoge druge: motor širenja bili su sami gledatelji, koji su ga tražili.

Nakon jednoga prikazivanja, njegov kontinuitet ovisi o broju gledatelja, koji će svaki tjedan gledati film. Publika odlučuje. Vi odlučujete.

INFINITO +1 vam zahvaljuje!

*Obavezna polja.

U skladu s odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskoga parlamenta i Vijeća, datuma 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u vezi obrade osobnih podataka te njihovo slobodno korištenje, obavještavamo vas da će popunjavanjem ovih obrazaca vaši osobni podaci biti pohranjeni u bazi podataka ZAKLADE INFINITO, kako bismo vam mogli ponuditi naše usluge te vas obavijestiti o ažuriranju web stranice. Isto tako, obavještavamo vas o mogućnosti ostvarivanja prava pristupa, ispravljanja, otkazivanja i protivljenja davanju vaših osobnih podataka e-poštom na adresu hola@fundacioninfinito.org ili na adresi Calle Marines, 14 Pta 5, 46183 – Eliana, Valencia, España.