Licenca za kinematografsku distribuciju

Naš prvi film (POSLEDNJI VRH, 2010) do danas je distribuiran u 18 zemalja, zahvaljujući ljudima koji sve dali od sebe, organizirajući njegovo igranje u kinima svoje zemlje. U Španjolskoj je ostao 6 mjeseci dostupan u kinodvoranama. U Mađarskoj, godinu dana. U Čileu je to bio najgledaniji dokumentarac u povijesti, a u 18 premijernih zemalja bilo je stručnjaka koji su mu predviđali neuspjeh u gledanosti.

Sada cijelom svijetu nudimo film MARIJINA ZEMLJA.

Već je prikazan u 33 zemlje .... ali svijet je puno veći.

Želite li ga distribuirati u svojoj zemlji, proces je jednostavan. Potpisujemo jednostavan ugovor, koji sadržava sljedeće stavke:

- Ciljevi i plan distribucije.

- Teritorijalna i privremena ograničenja licence.

- Cijenalicence i / ili postotak raspodjele prihoda od komercijalizacije.

- Način rada, rokovi naplate i plaćanja.

Molimo vas da ispunite sljedeći obrazac i kontaktirat ćemo vas. Hvala!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Obavezna polja.

U skladu s odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskoga parlamenta i Vijeća, datuma 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u vezi obrade osobnih podataka te njihovo slobodno korištenje, obavještavamo vas da će popunjavanjem ovih obrazaca vaši osobni podaci biti pohranjeni u bazi podataka ZAKLADE INFINITO, kako bismo vam mogli ponuditi naše usluge te vas obavijestiti o ažuriranju web stranice. Isto tako, obavještavamo vas o mogućnosti ostvarivanja prava pristupa, ispravljanja, otkazivanja i protivljenja davanju vaših osobnih podataka e-poštom na adresu hola@fundacioninfinito.org ili na adresi Calle Marines, 14 Pta 5, 46183 – Eliana, Valencia, España.