Licenca za prikazivanje u kinodvorani

Naš prvi film (Posljednji vrh, 2010.) premijerno je prikazan u 4 kinodvorane u Španjolskoj. Nakon što je po danu prikazivanja bio najprofitabilniji film, u tjedan dana igrao je sveukupno u 66 kina, povećavši broj gledatelja za 327%. Proširio se na više od stotinu kinodvorana te se u jednoj od njih prikazivao tijekom 6 mjeseci. Taj se fenomen ponovio u 15 zemalja, koje su zaključile da se predviđanja stručnjaka o neuspjehu filma nisu ostvarila.

Želite li da se film MARIJINA ZEMLJA prikazuje u vašoj kinodvorani, proces je jednostavan. Kontaktirajte nas preko sljedećega obrasca. Potpisujemo jednostavan ugovor koji navodi sljedeće stavke:

- Traženi termini za prikazivaje.

- Cijena stjecanja licence i / ili postotak raspodjele prihoda.

- Format projekcije.

- Način rada, rokovi, naplate i plaćanja.

Molimo va, ispunite sljedeći obrazac. Uskoro ćemo vas kontaktirati. Hvala!

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Molimo Vas, napomenite broj dvorana te njihov kapacitet.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Obavezna polja.

U skladu s odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskoga parlamenta i Vijeća, datuma 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u vezi obrade osobnih podataka te njihovo slobodno korištenje, obavještavamo vas da će popunjavanjem ovih obrazaca vaši osobni podaci biti pohranjeni u bazi podataka ZAKLADE INFINITO, kako bismo vam mogli ponuditi naše usluge te vas obavijestiti o ažuriranju web stranice. Isto tako, obavještavamo vas o mogućnosti ostvarivanja prava pristupa, ispravljanja, otkazivanja i protivljenja davanju vaših osobnih podataka e-poštom na adresu hola@fundacioninfinito.org ili na adresi Calle Marines, 14 Pta 5, 46183 – Eliana, Valencia, España.